• Winkel 600 m2
  direct aan de snelweg
 • Gratis parkeren
  voor de deur
 • Normale
  fabrieksgarantie
 • Groot assortiment
  op voorraad

Batavus

batavus-snake.jpg

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Batavus

Voor jongens en meisjes heeft Batavus de perfecte fiets, gemaakt van hoogwaardige materialen en dus veilig en betrouwbaar. We hebben kinderfietsen voor jongens en meisjes van alle leeftijden, want we bieden fietsen in verschillende maten. En natuurlijk in verschillende kleuren. Batavus jongensfietsen zijn stoer en geschikt voor het stadsverkeer, voor een lekker stukje toeren of om heerlijk sportief bezig te zijn. Voor de grotere jongens hebben we ook jongensfietsen met versnellingen, zodat je nog makkelijker vaart kunt maken. Voor de meisjes die graag een meisjesfiets met voordrager of mandje willen, zodat ze gemakkelijk spulletjes mee kunt nemen? Ook dat is mogelijk!

Waarom Batavus?

Fietsen doe je samen. De eerste meters met zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Onderweg naar een nieuwe baan of tijdens een vakantie de heuvels op en weer af. Verschillende levensfasen gaan voorbij en de fiets groeit mee. En dat is ook waar Batavus voor staat. Batavus is een familiemerk en groeit met u mee. Ze hebben geschikte fietsen voor verschillende mensen met verschillende wensen. De fietsen van Batavus worden gemaakt vanuit de fabriek in Heerenveen. Hier worden sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen gemaakt waar u zorgeloos mee de weg op kunt. Maar wat maakt fietsen nou zo leuk? Voor de één gaat het om vrijheid, voor de ander gaat het om comfort. De fiets kan snel gepakt worden om even de stad in te gaan, maar daarbij is het ook belangrijk dat de perfecte zithouden gecreëerd kan worden. Al met al is de fiets een gemakkelijk vervoersmiddel. Benieuwd naar ons assortiment? Neem snel een kijkje in de collectie van Batavus.

De juiste fietsmaat

Kinderen zijn in de groei, maar moeten wel leren fietsen. Voor een kind is het belangrijk om een fiets te hebben met de juiste maat. Maar wat is de juiste maat voor een fiets? Bij het bepalen van de fietsmaat is het belangrijk om rekening te houden met de lengte van uw kind. Aan de zijkant van deze pagina staat een overzicht waarop het aantal inches bepaald wordt van de lengte van uw kind. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de hoogte van het fietszadel tot de grond, ook wel de binnenbeenlengte genoemd voor een goede indicatie van de fietsmaat. Het zadel van een Batavus is verstelbaar, waardoor de fiets kan meegroeien met uw kind.

Een bestelling plaatsen

Als u uw favoriete kinderfiets heeft gevonden, is het eenvoudig om een bestelling te plaatsen in onze webshop. U vult uw gegevens in, u betaald uw bestelling en de bestelling is afgerond. Bij verzending kunt u uw nieuwe fiets binnen 2 tot 5 werkdagen thuis verwachten. Wij zorgen ervoor dat uw fiets gemonteerd wordt geleverd, zodat u direct een rondje kunt fietsen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres voor service en onderhoud van uw fietsen. In onze werkplaats gaan we graag aan de slag om uw fiets weer als nieuw te maken. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.