• Winkel 600 m2
  direct aan de snelweg
 • Gratis parkeren
  voor de deur
 • Normale
  fabrieksgarantie
 • Groot assortiment
  op voorraad

Gazelle

ChamonixS30blackmat2_fenan.jpg

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 189

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 189

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Lifestyle fietsen

Verplaats je snel en makkelijk door de stad met onze lifestyle fietsen. Dankzij de stoere, brede banden en robuuste frame cruise je in stijl door de stad. De transportfietsen van Gazelle zijn comfortabel, robuust en onderhoudsarm en uit te breiden met voor- en achterdrager in verschillende kleuren. Met onze lifestyle fietsen mag je gezien worden!

Trekkingfietsen

Ga voor de Sportive Trekking met hoogwaardige onderdelen, strakke vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork. Trekkingfietsen garanderen sportief fietsgedrag en door de lage, ruime instap stap je makkelijk op en af. Door het lage gewicht zijn zij bij uitstek geschikt om makkelijk vervoerd te worden

Elektrische fietsen

Moeiteloos een heuvel beklimmen, uitgerust aankomen op je werk of flexibel fietsen over kronkelende paden. Voor een Gazelle met middenmotor is geen uitdaging te groot. De lage plaatsing van de motor in het midden van de fiets maakt jouw Gazelle wendbaar en zorgt zo voor optimale wegligging. 

Wil je af en toe ondersteuning zonder al te veel op te vallen? Dankzij het slimme design lijkt jouw Gazelle met voorwielmotor net een normale fiets.

Ontdek de verschillende motoren op de e-bikes van Gazelle!