• Winkel 600 m2
  direct aan de snelweg
 • Gratis parkeren
  voor de deur
 • Normale
  fabrieksgarantie
 • Groot assortiment
  op voorraad

Sparta

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Sparta

Binnen de collectie Sparta kinderfietsen zijn de fietsen gericht op de jonge jeugd. Voor meisjes en jongens tussen de 8 en de 12 jaar zijn er verschillende gave fietsen te vinden. Van stoere en hippe fietsen, tot gewone schoolfietsen en zelfs een gave Pick-up zoals je wellicht kent uit de Sparta collectie. Deze kinderfietsen zijn gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen van de markt. Bent u op zoek naar een fiets voor uw zoon of dochter? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door de mogelijkheden.

De fietsen van Sparta

Sparta wil dat men fietsen gaat herontdekken. Ze zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe technologieën om fietsen nog aantrekkelijker te maken. Het assortiment van Sparta bestaat uit verschillende soorten fietsen; van sportieve fietsen tot stadsfietsen en van fietsen voor jongens tot meisjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kinderfiets van Sparta met een voordrager. Deze voordrager is geschikt voor een krat of een mand, zodat uw kind extra spullen mee kan nemen. Op deze manier is een schooltas of de sportspullen geen enkel probleem meer. Voor meiden zijn de fietsen verkrijgbaar in trendy kleuren, voor jongens zijn er stoere kleuren uitgekozen.

De juiste fietsmaat

Wilt u een fiets uitkiezen? Maar weet u niet wat de juiste maat is? Bij het uitkiezen van een fiets is het belangrijk om de juiste te maat te hebben. Het zadel is verstelbaar op de groei, dus de fiets groeit wel mee. Maar de fiets moet wel de juiste maat hebben. Hoe kiest u nou de juiste te maat uit? Door te kijken naar de lichaamslengte kan het aantal inches worden bepaald. De inches geven de maat vanaf het fietszadel tot de grond aan, ook wel de binnenbeenlengte genoemd. Met deze maat heeft u een goede indicatie wat betreft de fietsmaat. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met fietscomfort. Het is belangrijk dat uw kind een goede houding aanneemt tijdens het fietsen. Door gebruik te maken van de filters op de website is het eenvoudig om een fiets uit te kiezen die aansluit op uw wensen. U kunt bijvoorbeeld filteren op kleur, prijs en nieuwe of gebruikte fietsen. Op deze manier vindt u altijd de favoriete fiets voor uw zoon of dochter.

Eenvoudig en snel een bestelling plaatsen

Als u uw favoriete fiets heeft gevonden, dan kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen in de webshop. Als uw bestelling is afgerond, wordt deze zo snel mogelijk verzonden en kunt u uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen verwachten. Middels een koerier maken we een afspraak over het tijdstip dat de koerier de bestelling langs brengt. De koerier zorgt ervoor dat uw fiets kant en klaar wordt afgeleverd, zodat u er meteen een rondje mee kan fietsen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparatie of onderhoud van uw fietsen. Onze werkplaats is voor u geopend om uw fiets weer als nieuw te maken.